⠀Forged in Fire
A dutch/english medieval fantasy RPG
Welcome to Forged in Fire


Forged in Fire is a high fantasy role-playing game, which is set in a world where legends come alive. Dragons exist, magic is at the tip of your fingers and the lands are beautiful beyond imagination. Join us in a journey throughout Avalance. Create your character and allow yourself to be surprised by the many adventures that lie ahead. Where one moment your character might be on its way to finding love, he could encounter a dragon or a unicorn the next. Nothing is impossible in these lands.


Current Season


WINTER

As winter arrives, the temperature lowers and the Highlands are covered in a blanket of snow, while the rest of Avalance deals with more rain and periods of wet snow.


Current Event


A Reign of Destruction

The people of Avalance wonder whether they have a new problem on their hands as the rain keeps crashing down from above. As if that wasn't enough, the King starts raising their taxes, taking from what little they have left.

Account switch

Username


Password
Credits

Copyright ©2020 by the FiF team
All rights reserved. No part of these texts may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means without the prior written permission of the staff. All images and characters belong to their respective owners and may not be reproduced, copied or altered without written permission.

ik ben hier zo klote druk mee geweest red mij uit fif hel, jk bbys love u all
Special thanks to Kiki for our profiles and Wazilikie for our Sigil designs.

The site works on all browsers, but is best viewed in Google Chrome.

Go down
Habits X10
Yanthe
7

Character Sheet
Age: 26 years
Magic: None
Occupation: Hunter
avatar
Einar Winter
Avalance Citizen

Habits Empty Habits

on Mon 08 Jul 2019, 00:22Ook vandaag was hij weg, vertrokken naar de bossen om zijn vallen te controleren. Hij vertrok meestal zo vroeg mogelijk in de ochtend om eender welk sociaal contact te vermijden. Sinds Freyja zich verloofde, waren zijn frustraties nog wat groter geworden. Om mondelinge discussie en conflicten te vermijden ging hij dan maar op jacht. Daar was hij dan ook heel goed in. Momenteel stond hij met zijn paard aan de poort. Hij was helemaal gepakt en gezakt, klaar om te vertrekken. Met een seintje naar de wacht, werd de poort geopend. Even wierp hij een blik op het lege binnenplein. Met naderende voetstappen, was het tijd om te vertrekken. Zo ging het elke ochtend. Steeds zorgde hij ervoor dat hij de burcht verliet voordat iemand een gesprek met hem kon aankomen. Hij zetten zijn voet in de stijgbeugels en duwde zich omhoog zodat hij netjes in zijn zadel kon zitten. Met een korte voet in de flanken van zijn paard, zette hij het beest in beweging, de poort uit.
Habits X10
Cynthia
53

Character Sheet
Age: 23 years
Magic: Spiritwalking
Occupation: Huntress/lady
Lora Skarsgård
Lora Skarsgård
Avalance Citizen

Habits Empty Re: Habits

on Mon 08 Jul 2019, 19:31
Vaak was ze vroeg op of althans wanneer ze zelf ging jagen. Tenslotte maakte ze in haar eentje geen gebruik van de spiritwalking omdat er dan niemand zou zijn die op haar lichaam zou kunnen letten terwijl ze in dat van een wolf of lynx zat. Ze had de kleding aangetrokken die ze voor jagen gebruikte en een van haar bogen gepakt samen met een pijlenkoker, waarna ze naar beneden liep. Ze had een van de staljongens al verteld dat ze haar paard klaar wilde hebben staan en dat was dan ook het geval. Ze besteeg het paard en spoorde het dier aan het kasteel te verlaten. Lunar volgde dicht achter haar aan, een klein stukje boven haar hoofd. Wat ze niet verwachtte was nadat ze een klein stukje gereden had om iemand al tegen te komen of misschien had ze het moeten verwachten, gezien ze echt niet de enige was die jaagde voor de familie. Alleen dit was haar oudere halfbroer, de zoon die voort was gekomen uit het feit dat haar vader vreemd was gegaan. Toch was dat jaren voor ze geboren was en ze voelde er niet specifiek iets over. Hij was tenslotte als een oudere broer voor haar geweest, toch leek er steeds meer afstand te zitten tussen hen. "Einar!" Ze kon het niet helpen om toch zijn naam te roepen en haar paard aan te sporen naar hem toe te gaan.

Tag: -

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum